Utbildare

Patrik-3

Jag heter Patrik Fordell och är Lic. Trainer i Neuro-Semantik, Neuro-Semantics Master Trainer Candidate, utbildare i Själv-Förverkligande Psykologi och arbetar som Executive Meta-coach (ACMC). Genom fokus, närvaro, aktivt lyssnande och skarpa klargörande frågor faciliterar jag förändring och utveckling hos mina klienter som resulterar i mätbara framgångsrika resultat och mer mening och syfte både privat och professionellt.

Inriktning:
 Coachar och utbildar företagsledare, entreprenörer, organisationer, team och chefer i att få tillgång till sin fulla potential, att utveckla Själv-Ledarskap, och Själv-Förverkligande.

“Jag hjälper människor att fylla sina liv med mening, fokus, och riktning – det är ett av mina bidrag till att påverka världen till att bli en bättre plats att leva på.”

Jag utvecklar människor genom kommunikationsutbildning, ledarskapsutbildning och utbildningar i själv-förverkligande psykologi.

För mig är Meta-Coaching en konstform. Det handlar om samverkan och samarbete mot ett gemensamt mål valt av klienten. Vägen dit är i regel krävande, utmanande, provocerande och ansträngande. Men det är å andra sidan först då målet är värt att uppnå. Om det vore lätt skulle alla göra det.

Min Värdegrund är: etik, höga kvalitetskrav, kaizen – konstant utveckling och kritiskt tänkande. 

Jag är rak, krävande, ifrågasättande, skitjobbig och kompromisslös. Det ger resultat.

– –

Samarbeten: Jag samarbetar sen flera år med Anders Wallin som också är Neuro-Semantics NLP Trainer och är en av Sveriges mest  erfarna NLP-utövare och hypnoterapeuter.

Jag leder utbildningar och föreläsningar i Själv-förverkligande psykologi,
Självledarskap, Coaching, Kommunikation och Ledarskap. Se Aktuella Utbildningar för mer information. 

– –

Referenser från klienter och kursdeltagare:
”Det var en av de mest  givande kurser jag gått (MindLines). Lagom mycket teori och värdefull träning i  stor omfattning. Patrik undervisar på ett utmärkt sätt. Han är pedagogisk,  engagerad och lyssnande. Kan verkligen rekommenderas.”
Stig Ernsund, Kammaråklagare.

”Jag uppskattar att du  verkligen gjorde allt för att jag skulle lyckas bra, trots att jag hade mindre lätt för vissa saker.”
Daniel Ström, Meta-NLP Practitioner

”Patrik är oerhört  professionell och kunnig, med en attityd som både uppmuntrar och provocerar,  alltid med glimten i ögat.”
Charlotte Holst, NLP Master Practitioner

”Patrik har en utsökt förmåga att göra det komplexa enkelt och att locka fram lekfullhet hos deltagarna så att lärandet blir lustfyllt och effektivt.”
Göran Golcher, NLP Trainer och Systemutvecklare.

”Att på ett enkelt, prestigelöst, lekfullt och inspirerande sätt få kunskap i NS, Matrixmodeller,  MindLines. På det sättet har det varit lätt för mig att ta till mig och lära  mig och kunna det vi gjort. Patrik är extremt motiverande, kunnig och en riktig
ordmagiker som på ett ödmjukt och kärleksfullt sätt delar med sig av sin ocean
av kunskap.
 Tack för en fantastisk Master utbildning!”
Annica Josephson, Meta NLP Master Practitioner och Egenföretagare

”Patrik lär ut avancerade tekniker på ett lekfullt och lättförståeligt sätt. Patriks engagerande närvaro,  hans empatiska attityd och hans knivskarpa hjärna gör honom till en utmärkt  Neuro-Semantisk NLP Tränare. Patrik har mitt fulla förtroende och mina varmaste  rekommendationer.”
Madeleine Högsander, Socionom och Meta-NLP Master Practitioner

”Ser fram emot att få gå APG:n med dig. Du har laserfokus, kunnande och en vilja att ge mer än jag hade  kunnat förvänta mig. Min sträckning – hade gärna sett dig skifta rörelse och tonläge oftare.   Mannen, du har förutom leveransen av professionellt engagerande, fokuserad tillitsfullt lärande och  entusiasmerande också transformerad många av mina demoner och hjälpt fler att  visa sin nuna.
Kort sagt, du har varit som ett kinderägg. Proffsig, lärorik, outhjärligt givande.”

Peter Varg, Entertainer och Coach www.petervarg.se

”Jag tycker att du är en helt fantastiskt bra lärare. Enkelt och tydligt, även om man har dumma frågor och inte förstår direkt.”
Svea Arvidsson

”Jag upplevde Patrik på flera olika sätt. Han triggade en irritation, jag blev irriterad. Efter ett samtal som vi hade vände allt. Jag uppskattar Patrik otroligt mycket.
Framförallt som person. Han är otroligt duktig tränare. Han förklarar bra och
låter oss gå ut på fältet och köra processerna med lekfullhet. Det uppskattar
jag mycket och tycker är grymt. Träningen i sig gav mycket. Det som var mest
värdefullt var allt chips som krossades i huvudet. Det skapades en magisk
struktur i huvudet.”

Jonathan Ivarsson, Läkepedagog

”Han tänker ett steg längre, missar aldrig att förmedla och vara tydlig utifrån mitt perspektiv (som blind).”
Annika Östling

”Jag uppskattar Patriks professionalitet, kunnighet, tydlighet och blev väldigt inspirerad av att höra om hans egen resa för att nå uppsatta mål.”
Annika Eliasson Faxén, Verksamhetsutvecklare Linköpings Stadsbibliotek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *